Zistite, aké vitamíny vám chýbajú, pomocou online testu! Ako to funguje?

Videli ste to na Instagrame alebo na našej webovej stránke: najprv vás pozveme na online test, v ktorom odpoviete na niekoľko otázok o vašom súčasnom zdraví, životnom štýle a cieľoch. Tu je návod, ako na to:

Tieto informácie potom premeníme na vaše osobné vitamínové odporúčania, ktoré vám pomôžu v oblastiach, ktoré chcete alebo potrebujete zlepšiť.

Ale ako to robíme? To si vysvetlíme v dnešnom článku.

Keď sa umelá inteligencia spojí s inteligenciou odborníkov na zdravie

Keď bol Robert Sladek, zakladateľ spoločnosti vitapack, istý čas často chorý, chcel prísť na koreň tomu, čo by najlepšie fungovalo na posilnenie jeho imunity a celkového zdravia. Po krátkom internetovom prieskume zistil, že mu to prerástlo cez hlavu - vygooglil milión informácií. A čo je horšie: často si protirečili.

"Čomu veriť? Ako sa mám správne rozhodnúť, aby som svojmu telu poskytol to najlepšie?" A tak namiesto toho začal pátrať po dôveryhodných odborníkoch, ktorí by mu v tejto otázke vedeli odborne poradiť.

Nie je potrebné zachádzať do prílišných podrobností (celý príbeh sme opísali na stránke O nás). Keď už mal týchto odborníkov po ruke, usúdil, že nemôže byť jediný, kto rieši tieto ťažkosti. A tak sa prvýkrát zrodila myšlienka na niečo také, ako je vitapack.

Interaktívny zdravotný test bol oriešok

Test mal byť nosným pilierom celého vitapacku - a preto sa mu od prvých dní venovala mimoriadna pozornosť. Ešte že máme okolo seba taký skvelý tím!Nutričná terapeutka Martina nám zostavila stovku otázok, na ktoré sa bežne pýta klienta pri jeho návšteve. Je ich síce dosť, ale vďaka perfektnému a užívateľsky prívetivému softvéru sa testom dokážete preklikať za cca 5 minút. Nechceli sme nič nechať na náhodu! Žiadna otázka tam nie je zbytočne a žiadna dôležitá tam naopak ani nechýba. Mysleli sme na všetkých – na mužov, ženy aj nebinárne.

Tím expertov na suplementy pod vedením Ondreja zase zosumieroval informácie ohľadom prírodných suplementov, ktoré sú v predaji a naozaj fungujú. Aký je najlepší vitamín na tento problém? V akej forme? V akom množstve účinkuje? Má sa užívať ráno alebo večer? Všetky informácie nám prehľadne spísali – a dali tak základ nášmu produktovému portfóliu.

Potom sme si zaplatili ten najlepší softvér, ktorý je na trhu dostupný, aby nám pomohol obe tieto sféry pekne zjednotiť. Stálo nás to more času. Stálo nás to týždne testovania. Ale teraz môžeme s hrdosťou tvrdiť, že každé osobné odporúčanie je pripravené na základe vašich odpovedí, overených nutričných informácií o produktoch a obsiahlej databáze vedeckých výskumov.Ako mi test nahradí odbery krvi?


Nikdy by sme si nedovolili tvrdiť, že odbery krvi sú horšie ako náš test. Tak to jednoducho nie je a klamali by sme vám. Jeden zo základných pilierov našej existencie je však transparentnosť – preto by sme boli proti nášmu vlastnému presvedčeniu.

Pokiaľ však za kompletný krvný obraz (= kompletný rozbor krvi) nechcete míňať, nechce sa vám čakať na výsledky, je tu hneď druhá najlepšia voľba: náš interaktívny test zadarmo. Naozaj za tým stojí mnoho odborníkov a špičkové technológie, nie je sa teda čoho obávať.

Ak však máte k dispozícii výsledky krvných testov od lekára, pošlite nám ich na e-mail podpora@vitapack.cz. Veľmi radi vám na ich základe vytvoríme osobné odporúčania na mieru.

O tom, prečo vitamíny vytvorené pre všetkých vo výsledku nefungujú optimálne pre nikoho, sme písali už skôr v tomto článku.

Dočetli jste článek a stále nevíte, jaké vitamíny vám chybí?

Vyplňte krátký test a získejte doporučení na míru

Zabere pouze 5 minut

Sestaveno odborníky

Doporučení na míru

Spustit test