Prečo je dôležité užívať vitamíny pravidelne?

Pravidelné užívanie vitamínov skutočne prináša výsledky. Pýtate sa, prečo ste teda ešte nič také nepocítili, keď ste to už niekoľkokrát vyskúšali?

Štyri dôvody:

  • často neviete, čo sa v kapsulách a tabletách skutočne nachádza - žiaľ, skutočnosť sa často líši od toho, čo je uvedené na obale
  • ak tam účinné látky naozaj sú, nie sú dobre vstrebateľné - veď prečo by výrobcovia vynakladali peniaze na lepšie vstrebateľný a drahší variant?
  • užívate vitamíny podľa toho, čo vám odporúča kamarát alebo čo si myslíte, že by ste mali užívať - skutočnosť je však často iná
  • pravdepodobne ste ich naozaj neužívali pravidelne každý deň

Práve tu prichádza na rad vitapack.

Používame prírodné zložky, ktoré prirodzene obsahujú množstvo účinných látok, ktoré sa do tela aj účinne vstrebávajú
na rozdiel od drvivej väčšiny výrobcov testujeme každú dávku na prítomnosť účinných látok (a neprítomnosť tých, ktoré tam nemajú čo robiť
na základe testu si môžete zostaviť vlastné vitamíny, ktoré vám odporučia vitamíny, ktoré sú pre vás vhodné
jemne vás nútime, aby ste doplnky užívali pravidelne
Pravidelne? Prečo? To je len nejaký marketingový trik, ako nás donútiť kupovať vitamíny znova a znova, však!

No, nie tak celkom.

Prečo je dôležité pravidelne užívať vitamíny?
Zjednodušene povedané, jednou z najlepších výhod pravidelného užívania vitamínov je, že udržiavajú telo v dobrom stave. Vitamíny v podstate tvrdo pracujú na tom, aby telo správne fungovalo, a pomáhajú riadiť základné procesy, ktoré od svojho tela vedome aj nevedome denne vyžadujeme.Každá živina, ktorú dostávate z vitamínov, má za úlohu poskytnúť výhody, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše zdravotné ciele v krátkom čase.

Aby ste z vášho vitapacku vyťažili čo najviac, za osvedčený postup sa považuje každodenné užívanie jeho obsahu.

Okrem toho je potrebné niektoré doplnky užívať denne, pretože potrebujú čas na to, aby vo vašom tele začali účinkovať.

Čo sa stane, ak ich nebudem užívať pravidelne?


Stručne povedané: Nebudete vidieť výsledky, ktoré by ste mohli vidieť.

V podstate môžeme hovoriť o peniazoch vyhodených von oknom.

Ak v našom dotazníku zaškrtnete, že máte problém - povedzme - s pleťou, priradíme vám vitamíny a doplnky stravy, ktoré majú veľký potenciál pomôcť vám rozlúčiť sa s akné/vráskami.

Predstavte si to tak, že sa topíte a my vám ponúkame túto pomyselnú pomocnú ruku. Ale čo vám - ako topiacemu sa človeku - pomôže, keď sa necháte na chvíľu zdvihnúť o pár centimetrov, aby ste túto ruku na pár okamihov pustili a pokračovali v topení?Dodávajte telu účinné látky z vitapacku v dostatočnom a účinnom množstve po dlhú dobu a nemusíte sa obávať, že sa výsledok nedostaví.

Ako dlho trvá, kým vitamíny začnú pôsobiť?
Naše prírodné výživové doplnky nie sú ako lieky na predpis alebo voľnopredajné lieky, ktoré vám môžu priniesť rýchlu úľavu v závislosti od toho, čo užívate.

Pri užívaní vitamínov ide o to, že závisí od toho, aký závažný je váš nedostatok vitamínov. Môže to trvať aj niekoľko dní. Môže to trvať niekoľko týždňov. Alebo niečo medzi tým.

Musíte tiež vziať do úvahy kvalitu vitamínov, ktoré užívate, akú dávku užívate a ako dobre sa vstrebávajú do vášho organizmu. Ak budete pracovať na svojej strave v spojení s užívaním doplnkov, potom si s najväčšou pravdepodobnosťou všimnete, keď sa budete cítiť lepšie.

Ako si zapamätať každodenné užívanie vitamínov?
Každodenné užívanie vitamínov vám pomôže cítiť sa lepšie, ak si ich užívanie zvyknete. Ako si vytvoriť nový zvyk? Podľa Jamesa Clear, autora knihy Atomic Habits, sú dôležité 4 faktory:

1. Musí byť nápaditý.

2. Musí byť príťažlivý

3. Musí byť jednoduchý

4. Musí byť uspokojujúciPresne to sme použili na vytvorenie vitapacku.

1. NÁPADITÝ/VIDITEĽNÝ

Na vytvorenie dobrého návyku musí byť spúšťací bod nápadný. Viditeľný. Preto dávkovač umiestnite niekde v domácnosti, kde ho uvidíte.Pravidelné užívanie vitamínov môže mať veľký vplyv na vaše zdravie a celkovú pohodu. Doplní živiny, ktoré získavate z potravy, a priblíži vás o krok bližšie k vašim cieľom v oblasti zdravia a krásy.

Uvedené výhody však môžete využiť len vtedy, ak nezabudnete vitamíny užívať pravidelne a skombinujete ich so zdravou a vyváženou stravou.

 

Dočetli jste článek a stále nevíte, jaké vitamíny vám chybí?

Vyplňte krátký test a získejte doporučení na míru

Zabere pouze 5 minut

Sestaveno odborníky

Doporučení na míru

Spustit test