6 najčastejších predsavzatí: Sprievodca krok za krokom k ich jednoduchému splneniu

Tento rok to dáte! Tento rok vám totiž kryjeme chrbát. Spísali sme pre vás presný návod, ktorý vás dovedie do úspešného cieľa!

Predsavzatie: Chcem začať cvičiť

1.Zamyslite sa nad tým, koľkokrát týždenne by ste         boli ochotní sa hýbať pravidelne. Dávame dôraz na      slovo pravidelne – vždy je lepšie sa pravidelne            hýbať 2x týždenne ako jeden týždeň 6x a ďalší            týždeň 0x.
2.Začnite radšej so striedmejšou voľbou. Pokiaľ             myslíte, že 2–3x týždenne by ste to zvládli, dajte si     záväzok, že to zvládnete 2x. Navyšujte postupne.
3.Vyberte si pohyb, ktorý vás bude baviť. Bude to         beh? Aerobik? Jumping? Alebo návšteva                     posilňovne? Čokoľvek, čo vás bude baviť a                 nebudete sa zakaždým modliť, nech už je to za           vami.
4.Potom si stanovte dni a časy, kedy sa budete                hýbať. Zaveďte si to do kalendára alebo to-do            listu, ako keby to bola schôdzka u zubára alebo          termín v kaderníctve. Proste cez to nejde vlak.
5.Potom už len opakujte a užívajte si opojné                   vyplavovanie endorfínov! Nezabudnite sa sem tam     odmeniť.

Tip navyše: Zaplaťte si trénera – aspoň do začiatku. Nielen, že vás naučia cvičiť správne, ale taktiež vám nedovolia len tak vynechať.

Dopomôžte si k úspechu týmito doplnkami od vitapacku:

  • Ashwagandha™
  • Calcium Plus™
  • Maca Power™
  • Magnesium Plus™



Predsavzatie: Chcem si viac čítať

1. Stanovte si počet stránok, koľko ste ochotní každý      deň prečítať. Pokojne začnite aj na jednej.                  Akonáhle budete schopní to konzistentne                  dodržiavať, zvyšujte.
2. Určite si čas, kedy budete čítať. Privstanete si a           urobíte si na to 10, 15, 20 minút pred prácou?             Budete čítať vždy v MHD? Necháte si to pred             spaním? Kedykoľvek vám to vyhovuje podľa               denného režimu.
3. Vyberajte si knižky, ktoré vás bavia. Všetci hovoria      o nejakej sebarozvojovej knihe, ale vás nudí na          smrť? Nečítajte to. Život je príliš krátky na                  nezáživné knižky. Vyberte si radšej tú detektívku,        ktorú už od mladosti tak milujete. Alebo ten                šteklivý román, za ktorý by vás na sieťach                    okamžite odsúdili. Pamätajte: Čítať čokoľvek je          lepšie, než nečítať nič.
4. Čo keď raz porušíte? Nič sa nestane. Choďte na to      hneď ďalší deň a nedovoľte, aby sa to opakovalo        viac dní za sebou. Za pár týždňov už vám bude          pripadať nemysliteľné, že ste kedy bez toho mohli      fungovať!

Tip navyše: Dohovorte sa s kamarátkou/kamarádom/manželom/manželkou a motivujte sa navzájom! Záväzok voči ostatným sa nám porušuje horšie.

Dopomôžte si k úspechu týmito doplnkami od vitapacku:

  • L-Tyrosine Pro™
  • Mind Focus™



Predsavzatie: Chcem začať jesť zdravo

1. Najprv zhodnoťte aktuálny jedálniček a                      identifikujte jeden problém, ktorý v ňom je. Že ich      je viac? Nevadí, stále začnite jedným – a to                 najlepšie tým, ktorý sa vám bude najjednoduchšie       naprávať.
2. Spýtajte sa, čo pre to budete musieť pravidelne          robiť. Trápi vás nedostatok zeleniny? Dajte si do          kalendára vždy na sobotu, že pri veľkom                      týždennom nákupe nakúpite aspoň 3 druhov              čerstvej zeleniny a 2 vrecká mrazené. Chceli by ste      zaradiť viac rýb, ale nechutia vám? Urobte to isté,      čo v prípade zeleniny, ale okrem toho si nájdite          recepty na úpravy rýb, ktoré by vás ani nenapadli.      Máte zlý pitný režim? Kúpte si parádnu veľkú              fľašu a tú hneď po prebudení naplňte vodou a            majte na očiach.

Tip navyše: Zaplaťte si nutričného poradcu – aspoň do začiatku. Okrem správnej identifikácie tých najpálčivejších problémov a pomôcť so správnym plánom implementácie zmeny vám bude skvelou oporou.

Dopomôžte si k úspechu týmito doplnkami od vitapacku:

  • Ultimate Detox™
  • Probiotic Culture™
  • L-Tyrosine Pro™



Predsavzatie: Chcem sa naučiť niečo nové

1. Zakúpte si kurz/Kúpte si učebnice k zručnosti,            ktorú by ste chceli vedieť.
2. Zostavte si učebný plán. Koľkokrát týždenne sa          chcete učiť a koľko času tomu chcete venovať?
3. Potom si stanovte dni a časy, kedy sa budete učiť.      Zaveďte si to do kalendára alebo to-do listu, ako        keby to bola schôdzka u zubára alebo termín v          kaderníctve. Proste cez to nejde vlak. Bude to 3x        týždenne po 2 hodinách? 5x týždenne po 20              minútach? Čokoľvek vám vyhovuje.
4. Čo keď raz porušíte? Nič sa nestane. Choďte na to      hneď ďalší deň a nedovoľte, aby sa to opakovalo        viac dní za sebou.
5. Stanovte si deadline a záväzok. Pokiaľ to do               daného deadline stihnete, odmeníte sa niečím           väčším – napríklad novými hodinkami alebo               nedeľou vo wellness.

Tip navyše: Dohovorte sa s kamarátkou/kamarádom/manželom/manželkou a motivujte sa navzájom! Záväzok voči ostatným sa nám porušuje horšie.

Dopomôžte si k úspechu týmito doplnkami od vitapacku:

  • Ashwagandha™
  • L-Tyrosine Pro™
  • L-Tryptophan Pro™
  • Mind Focus™



Predsavzatie: Chcem prestať fajčiť

1. Spočítajte, koľko cigariet denne vyfajčíte.
2. Znížte číslo o polovicu.
3. Určite si, čo budete robiť, keď dostanete chuť na        cigaretu. Dáte si žuvačku? Pôjdete sa prejsť?              Napijete sa?
4. Vydržte takto týždeň až dva... a potom zase                uberte, kým sa nedostanete na nulu.

Náš tip: Skoncovanie s fajčením je špecifické predsavzatie. Niekomu namiesto postupného uberania môže pomôcť zo dňa na deň prestať. Vyskúšajte, čo vám funguje - ak u niektorého zo spôsobu zlyháte, nebičujte sa za to.

Dopomôžte si k úspechu týmito doplnkami od vitapacku:

  • Ashwagandha™
  • Bodyguard™
  • Ultimate Detox™



Predsavzatie: Chcem sa o seba začať viac starať

1. Identifikujte, čoto pre vás znamená. Znamená to        starať sa viac o svoju pleť? Viac spať? Chodiť na        masáže? Vyberte si do začiatku jeden cieľ.
2. Vyberte si čas a frekvenciu, kedy daný návyk                chcete vykonávať. Čistiť si pleť každý deň 1x              alebo 2x denne? Spať aspoň 7 hodín, alebo 8?            Chodiť na masáže každý mesiac, alebo čo dvaja?
3. Akonáhle máte vybrané, stanovte si čiastkové             kroky. Môžu to byť kroky ako kúpenie správnej           kozmetiky, nastavenie času, kedy potrebujete             dokončiť všetku prácu alebo nájsť si maséra.
4. Vytvorte si v kalendári alebo v telefóne                       pripomienky, ktoré vám pripomenú, že máte tieto       čiastkové kroky urobiť. Konkrétne pri čistení pleti       odporúčame spojiť to s čistením zubov alebo so         sprchovaním – toto párovanie návykov má                 niekoľkonásobne väčšiu úspešnosť!

Dopomôžte si k úspechu týmito doplnkami od vitapacku:

  • Ashwagandha™
  • Bodyguard™
  • Collagen Pro™
  • Rapunzel™

Dočetli jste článek a stále nevíte, jaké vitamíny vám chybí?

Vyplňte krátký test a získejte doporučení na míru

Zabere pouze 5 minut

Sestaveno odborníky

Doporučení na míru

Spustit test